Programma Cloud Computing Congres beschikbaar

Deel dit bericht

Het programma voor de tweede editie van het Cloud Computing Congres is beschikbaar. De programmacommissie heeft een mix van internationale en nationale topsprekers op het gebied van cloud computing weten te strikken om hun kennis met de bezoekers te delen. Het programma is te vinden op de website van het congres.

Het Cloud Computing Congres vindt plaats op woensdag 7 en donderdag 8 december in de Jaarbeurs in Utrecht. Tegelijkertijd vinden daar de vakbeurzen Cloud Expo NL en TelecomExpo 2011 plaats. Het Cloud Computing Congres wordt gehouden op een afgeschermd gedeelte van de beursvloer in hal 9 van de Jaarbeurs. Daardoor hebben bezoekers aan het congres ook toegang tot beide vakbeurzen.
 
Het congres is onderverdeeld in vier themablokken die ieder een dagdeel in beslag nemen. In de ochtend van 7 december is het thema: Cloud Concreet: Business & Development. Robert Whiteside (Google) en Ron Tolido (Capgemini) verzorgen in dit gedeelte ieder een bijzonder interessante keynote. ’s Middags staat SMART Telecom Management centraal en vindt bovendien het jaarcongres van de Telecom Management Association (TMA) plaats.
 
Op donderdag 8 december worden de bezoekers in de ochtend bijgepraat over Cloud & Hosting. Steven Shakespeare (Intel) en imon Crosby (Bromium en ex-Citrix) zijn de keynote sprekers die verbonden zijn aan dit thema. De middag is ingeruimd met sessies over datacenter technologie. Ed English (Dell) en Anwar Osseyran (SARA) laten hun licht schijnen over de laatste ontwikkelingen op dit gebied.
 
Het complete programma en een overzicht van alle sprekers en sessies is te vinden op de website van het Cloud Computing Congres.

Klik hier voor meer informatie over het Cloud Computing Congres.
Klik hier voor meer informatie over de vakbeurs Cloud Expo NL.
Klik hier voor meer informatie over de vakbeurs TelecomExpo 2011.

Partners