22-09-2011

Progress Software vereenvoudigt de implementatie van applicaties in de cloud

Deel dit bericht

Progress Software heeft haar Arcade portal uitgebracht. Deze nieuwe omgeving voor cloud-implementaties stelt softwareleveranciers in staat om SaaS-applicaties te ontwikkelen en te testen. Daarnaast kunnen zij de applicaties implementeren en beheren in de cloud. De voltooide applicatie kan vervolgens wereldwijd en veilig beschikbaar worden gesteld waardoor softwareleveranciers sneller omzet kunnen genereren dan met traditionele methoden.

De Progress Arcade portal biedt software-ontwikkelaars gebruiksvriendelijke tools en resources om applicaties te creëren, testen, configureren en aangepaste varianten te demonstreren. Ook kunnen zij eenvoudig voltooide applicaties implementeren. De Arcade portal levert bovendien resources vanuit de community, die ontwikkelaars in staat stellen om kennis en ervaringen te delen, nieuwe producten uit te proberen en aanvullende oplossingen te doorzoeken van andere softwareleveranciers.
 
De eerste versie van de Progress Arcade portal is gebouwd met behulp van verschillende best-in-class oplossingen, die voortkomen uit eigen productontwikkeling en samenwerking met toonaangevende ondernemingen. De portal bevat het Progress OpenEdge applicatie-ontwikkelplatform, de Sonic Enterprise Service Bus (ESB), Amazon Web Services en het Rightscale Cloud Computing Management-platform.
  
Amazon Web Services biedt een wereldwijd bereik aan Progress ISV’s. Zij kunnen hierdoor hun SaaS-applicaties implementeren en klanten eenvoudiger bereiken. Amazon Web Services biedt een veilig en schaalbaar infrastructuurplatform voor web-diensten in de cloud, waar gebruikers alleen betalen voor wat zij gebruiken.
 
RightScale biedt een beheerlaag, waarmee implementatie via verschillende cloud-infrastructuur leveranciers mogelijk wordt. Specifiek voor Amazon Web Services biedt RightScale een intuïtieve interface die softwareontwikkelaars een betere ervaring biedt door taken te automatiseren en vereenvoudigen. Zoals de beschikbaarheid van locatie-onafhankelijkheid, migratie van de ene regio naar de andere op het Amazon Web Services-platform en meer inzicht en controle in de onderliggende Amazon Web Services-infrastructuurdiensten. Wanneer applicatiebeschikbaarheid, wereldwijd bereik en de vraag sterk toeneemt, kunnen de ISV’s SaaS-applicaties uitbreiden in real-time om de beste ervaring voor de eindgebruiker te bieden.

Partners