20-09-2011

Information Builders helpt organisaties met opschonen van Big Data

Deel dit bericht

Information Builders heeft een reeks van upgrades aangekondigd voor de iWay software-integratieproducten die ook de realtime data-opschoning voor Big Data-bronnen verbeteren. De updates binnen iWay Software’s Data Quality Center, Data Steward Portal en Master Data Center bieden onder meer een verbeterde ondersteuning van de gebruiker bij het profileren, verbeteren en stroomlijnen van ieder type informatie binnen de organisatie.

Big Data, een combinatie van gestructureerde en ongestructureerde data met een hoog volume, een hoge omloopsnelheid en een grote variatie, is een fenomeen dat gebruikt wordt door veel overheidsinstellingen en bedrijven. De complexiteit van Big Data kan een sterke negatieve impact hebben op de totale datakwaliteit en nauwkeurigheid. Dit kan leiden tot inactiviteit of kostbare fouten. De updates voor iWay Software’s Data Quality Center omvatten onder meer een herontworpen database-laag en een vernieuwde ‘matching engine’, waarmee onder andere prestaties, capaciteit en compatibiliteit met deze omgevingen verbeterd worden. Het valideren, standaardiseren en verrijken van de data voordat deze wordt opgeslagen, resulteert in lagere kosten en verbetert de efficiëntie.
  
Information Builders’ iWay Software Data Profiler is ook naar versie 4.0 gebracht. Bij deze update is een aantal aanpassingen in de architectuur inbegrepen, evenals een volledige AHTML-compatibele integratie met mobiele apparaten. De iWay Software- en iWay Data Profiler-updates vormen samen een complete BIG Data-oplossing voor zakelijke gebruikers, zowel op kantoor als onderweg.

Partners