Rackspace verzorgt trainingen

Deel dit bericht

Rackspace Hosting gaat professionele OpenStack-trainingen geven die worden verzorgd door het Cloud Builders-team.

De vijfdaagse trainingen vinden dit jaar plaats in San Antonio en Boston (USA) en in Londen (UK). Tijdens twee van de cursusdagen gaan de cursisten in op OpenStack Object Storage. Dit is open source-software waarmee petabytes zeer betrouwbare storage gerealiseerd kunnen worden. De rest van de cursus gaat in op OpenStack Compute, open source-software waarmee grote netwerken met virtuele machines beheerd kunnen worden. Het team onderwijzers bestaat uit experts van OpenStack-oprichters NASA en Rackspace. Zij hebben allen uitgebreide kennis van en ervaring met grootschalige OpenStack cloud computing-projecten.

OpenStack
OpenStack is een zeer schaalbaar open source cloud besturingssysteem dat hard op weg is de industriestandaard te worden voor publieke en private clouds. Het initiatief wordt ondersteund door bedrijven als Dell, Cisco, Citrix en Microsoft.

Het Rackspace Cloud Builders-team gaat praktische trainingen verzorgen voor OpenStack-ontwikkelaars en systeembeheerders die de basisbeginselen van het opzetten, onderhouden en repareren van OpenStack clouds willen leren via 'real-world' situaties in een traininglab. De trainers maken daarbij gebruik van een uniek, multisysteem training lab met Rackspace Cloud Servers. Studenten zijn na de training beter in staat om gedistribueerde systemen te doorgronden, dankzij de oefeningen en real-world voorbeelden. Systeembeheerders en softwarearchitecten die minimaal zes maanden ervaring hebben als Linux-administrator en bekend zijn met command line interface en bash scripting, vormen de ideale deelnemers voor deze training.

Ga voor meer informatie, het volledige schema en om je te registreren voor een cursus naar rackspace.com/cloudbuilders. Er is een beperkt aantal cursusplaatsen beschikbaar.

Company:

Rackspace

Partners