26-08-2011

Bijna 200 verbeteringen in VMware vSphere 5

Deel dit bericht

VMware heeft VMware vSphere 5 uitgebracht. De oplossing heeft bijna 200 nieuwe en verbeterde mogelijkheden, en helpt klanten IT te transformeren door middel van grotere efficiƫntie van de bestaande investeringen en verbetering van de operationele flexibiliteit.

Het fundament van VMware's cloud-infrastructuur suite, VMware vSphere 5, is uitgerust met bijna tweehonderd nieuwe en verbeterde opties voor betere applicatieprestatie en -beschikbaarheid van alle bedrijfskritische applicaties. Het biedt ook geavanceerde automatiseringsmogelijkheden, waardoor IT minder handmatige processen hoeft uit te voeren en er sneller kan worden gereageerd op veranderende bedrijfseisen.

VMware vSphere 5 ondersteunt virtuele machines (VM’s) die tot vier keer krachtiger zijn dan de vorige versies met maximaal 1 Terabyte aan geheugen en 32 virtuele CPU’s. In combinatie met VMware vSphere 5's verbeterde
High Availability, kunnen klanten met deze winsten in VM-schaalbaarheid en -prestaties alle bedrijfskritische applicaties met vertrouwen virtualiseren.

VMware vSphere 5 introduceert tevens drie belangrijke nieuwe functies - Auto-Deploy,
Profile-Driven Storage en Storage DRS - die de datacenter resource management-mogelijkheden uitbreiden en intelligent beheerbeleid bieden met een 'set it and forget it'-benadering. Klanten bepalen het beleid en stellen de operationele parameters vast, VMware vSphere 5 doet de rest.

VMware vSphere 5 en de cloud-infrastructuur suite worden ondersteund door meer dan 25.000 partners, waaronder technologiepartners, onafhankelijke softwareleveranciers (ISV's), solution providers, service providers en system integrators, evenals alle grote wereldwijde hardwarefabrikanten.

Prijs en beschikbaarheid
VMware vSphere 5 is momenteel beschikbaar in verschillende pakketten en prijzen die voldoen aan de meest uiteenlopende eisen van klanten, te beginnen bij 83 dollar per processor. Bezoek het
VMware vSphere Upgrade Center voor meer informatie over licenties en edities.

 

Company:

VMware

Partners