16-08-2011

Sander Hoogendoorn biedt inzicht in smart use cases techniek

Deel dit bericht

Nieuwe tweedaagse praktische workshop op 5 en 6 oktoberIn steeds meer softwareprojecten wordt gewerkt met smart use cases. Deze requirementstechniek, die is gebaseerd op de tekentechnieken uit UML, groeit snel in populariteit. Maar hoe gaat het in zijn werk en hoe is deze techniek toepasbaar in de dagelijkse praktijk? Sander Hoogendoorn, specialist op dit gebied, leidt de deelnemers rond door de wereld van smart use cases. In een nieuwe tweedaagse workshop vol met praktische voorbeelden uit de praktijk geeft hij een compleet overzicht van deze techniek.

Het gebruik van smart use cases is vrijwel de enige techniek die volledig traceerbaarheid garandeert van de allereerste bedrijfsprocessen tot geteste code en zelfs in applicatiebeheer. Vooral in agile, enterprise en service- en cloud-georiƫnteerde projecten groeien smart use cases uit tot de standaard en worden vaker ingezet dan traditionele use cases en user stories.

Smart uses cases bieden een agile aanpak voor het eenduidig opleveren van functionaliteit in softwareprojecten. Ze leveren een universele taal waarin alle rollen in projecten met elkaar kunnen communiceren. Hierdoor is de kwaliteit binnen het project van begin tot eind gewaarborgd.

Tijdens deze tweedaagse workshop geeft specialist Sander Hoogendoorn inzicht wanneer deze pragmatische aanpak toe te passen. Door de vele praktijkopdrachten en voorbeelden uit de dagelijkse praktijk ervaren de deelnemers de voordelen die smart use cases bieden voor het identificeren, modelleren, schatten, realiseren en testen van requirements.

Deelname aan deze workshop kost €1550,- (exclusief BTW) per persoon. Documentatie, lunch, koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen. Abonnees van Release en Optimize krijgen € 75,- korting, Medewerkers van universiteiten en rijkserkende HBO-instellingen ontvangen 20 procent korting op de deelnemersprijs.

De workshop wordt gehouden op 5 en 6 oktober in Hotel Lapershoek in Hilversum.

Meer informatie en aanmelden via www.arrayseminars.nl

Company:

Array Seminars

Partners