15-08-2011

APS: inzicht in ICT-besturing

Deel dit bericht

Veel bedrijven en organisaties worstelen met de besturing van ICT. Met de online besturingsscan van adviesbureau Berenschot krijgen managers kosteloos inzicht in de kwaliteit en volwassenheid van de ICT-besturing binnen hun organisatie.

Organisaties zijn bij het realiseren van ambities en doelstellingen steeds meer afhankelijk van ICT. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om de communicatie met klanten via websites, het gebruik van digitale formulieren met vooringevulde klantgegevens, het eenmalig uitvragen van gegevens en het uitwisselen van data met partnerinstanties. 
De Berenschot ICT-besturingsscan is bedoeld voor managers die zich bewust zijn van de noodzaak van een goede aansturing van ICT. De scan maakt op basis van een korte vragenlijst een grondige analyse van de kracht en verbeterpunten van de ICT-besturing. De aanbevelingen worden gepresenteerd in een rapportage die gebruikt kan worden om de ICT-besturing verder te verbeteren en de discussie over ICT-besturing breed in de organisatie te voeren.  

Company:

Berenschot

Partners