02-08-2011

Quest Software lanceert update vRanger

Deel dit bericht

Quest Software heeft een update van vRanger, haar oplossing die bescherming bidet voor virtuele data, gelanceerd. Met versie 5.2 zijn een aantal nieuwe features aan de oplossing toegevoegd.

Nieuwe belangrijke verbeteringen van vRanger zijn de volledige ondersteuning van VMware ESX en ESXi waarmee een breed scala aan back-up en herstelmogelijkheden voor VMware’s virtuele infrastructuur mogelijk worden gemaakt, evenals VMware HotAdd-ondersteuning voor het behalen van hogere snelheden bij het maken van netwerk back-ups van ESXi.  vRanger kan nu ook als low-resource toepassing gebruikt worden wanneer ESXi virtuele machinegegevens gekopieerd worden.


vRanger’s aangevraagd patent op de active block mapping-technologie en de ondersteuning van VMware’s aangepaste block tracking vStorage API vermindert de hoeveelheid van back-up verkeer en opslageisen.

Door taken parallel uit te voeren kan vRanger back-ups en herstelwerkzaamheden in een fractie van tijd voltooien vergeleken met vergelijkbare producten die single-threaded processing gebruiken, terwijl de dynamische bron ervoor zorgt dat deze handeling geen invloed heeft op de prestaties van andere gevirtualiseerde applicaties.


Ook biedt vRanger een ge├»ntegreerde catalogus die beheerders in staat stelt om snel VM- en individuele bestandback-ups te lokaliseren. vRanger levert een hands-free herstelervaring, automatische planning en uitvoering van taken en het alarmeren van beheerders wanneer VM’s klaar zijn voor gebruik.

Company:

Quest Software

Partners