09-06-2011

Logica daagt ICT-professionals uit

Deel dit bericht

Logica heeft ‘PlayIT’ een serious game voor ICT’ers gelanceerd. In dit online spel dat speciaal ontwikkeld is voor programmeurs komen verschillende projecten van Logica aan bod, waarmee spelers uitgedaagd worden om specifieke problemen op te lossen uit het vak.

In het spel moet de speler proberen te ontsnappen uit een ruimte, door gebruik te maken van aanwijzingen en instrumenten die men vindt. Het spel bevat drie levels die ieder een bepaalde moeilijkheidsgraad hebben. Zo is level één gelijk aan het kennisniveau van een junior programmeur, de tweede level gelijk aan het niveau van een medior programmeur en de laatste level met het niveau van een senior programmeur. Op deze manier kunnen professionals hun vakkennis testen en meer te weten komen over enkele recente projecten van Logica.
 
Het spel kan worden gespeeld op de website van Logica, maar er zullen ook ´battles´ worden georganiseerd tijdens Insp!re events, zodat programmeurs elkaar kunnen uitdagen. Insp!re bestaat uit verschillende events die professionals interactief laat kennis maken met de nieuwste trends en innovaties binnen hun vakgebied.

Company:

Logica

Partners