24-05-2011

Stépan Breedveld volgt Ronald Kasteel op bij Ordina

Deel dit bericht

Stépan Breedveld wordt per 1 september CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur bij Ordina. Hij volgt Ronald Kasteel op die op die datum afscheid neemt.

Kasteel heeft ruim 22 jaar bij Ordina gewerkt, waarvan de laatste 12 jaar als CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur. Breedveld is in november 2010 bij Ordina in dienst getreden en benoemd tot lid van de Raad van Bestuur. Hij is vanuit die hoedanigheid verantwoordelijk voor de activiteiten van Ordina Nederland.

 

Voor zijn komst naar Ordina was Stépan Breedveld 17 jaar werkzaam bij The Boston Consulting Group (BCG). Vanuit BCG heeft hij succesvol bijgedragen aan strategieën en resultaatverbetering voor leidende telecom-, IT- en technologiebedrijven in binnen- en buitenland. Daarnaast heeft hij veel ervaring opgedaan in het leiden van professional services organisaties. In zijn rol als senior partner en managing director had hij de dagelijkse leiding over de telecom-, media- en technologiepraktijk van de Amsterdamse vestiging en over de wereldwijde telecomactiviteiten.

Company:

Ordina

Partners