13-05-2011

Trend Micro presenteert mkb-oplossing

Deel dit bericht

Beveiligingsspecialist Trend Micro heeft een toepassing voor het midden- en kleinbedrijf uitgebracht, Trend Micro SafeSync for Business.

Met de toepassing kunnen, volgens de beveiligingsexpert, middelgrote- en kleinere bedrijven hun digitale bestanden altijd en overal veilig opslaan, beheren en er toegang toe verkrijgen. Met behulp van de nu gepresenteerde toepassing kunnen zij hun data organiseren en daarnaast eenvoudig en snel digitale bestanden delen en er een back-up van maken. Aangezien de back-up in de cloud wordt gemaakt, kunnen eindgebruikers altijd en vanaf elk device toegang tot hun gegevens krijgen.

Mobiel
Trend Micro stelt dat de nu aangeboden toepassing vooral geschikt is voor mkb-bedrijven die steeds meer mobiel, bijvoorbeeld met tablets, gaan werken. "We weten dat de meerderheid van de mkb-bedrijven werken met mobiele apparaten, maar niet noodzakelijk een server hebben om complete back-ups te maken van al deze apparaten. Zeker voor de gevoelige informatie die op de notebooks, tablets en smartphones opgeslagen wordt, is een vernieuwende aanpak nodig. SafeSync for Business is een betrouwbare, eenvoudige en betaalbare oplossing die bedrijven in staat stelt hun bestanden te synchroniseren, te delen en te beveiligen, ongeacht of gebruikers op kantoor, thuis of onderweg zijn”, aldus Patrick Dalvinck, regional director van Trend Micro Benelux.

Functionaliteit
SafeSync beschikt onder meer over functionaliteit als veilige online data opslag en back-up met synchronisatie, het altijd en overal bewaren, bewerken en organiseren van bestanden, het delen van bestanden voor samenwerking in teams , ook wel File Server as a service genoemd en geen limiet met betrekking tot de bestandsgrootte. Overige functionaliteit die in de beveiligingssoftware aanwezig is, is het toestaan van meerdere eindgebruikers per account via één enkele licentie voor aan afnemer, voortschrijdende automatische bestandssynchronisatie, het toestaan van audio- en videostreaming naar mobiele devices, vereenvoudigd centraliseerd beheer. Elke eindgebruiker gebruiker heeft daarnaast een opslagcapaciteit van 50 GB. SafeSync for Business is vanaf mei beschikbaar in Nederland.

Company:

Trend Micro

Partners