09-05-2011

Salesforce neemt Radian6 over

Deel dit bericht

Salesforce.com heeft Radian6 overgenomen. Radian6 is een social media monitoring-platform dat gebruikt wordt door meer dan de helft van de FORTUNE 100-bedrijven.

 Radian6's technologie monitort dagelijks honderden miljoenen conversaties binnen Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn, blogs en online communities. De kennis die uit deze conversaties voortkomt, is voor ondernemingen van grote waarde om marketing en verkoop te optimaliseren. Ook kan aan klanten een betere service worden verleend en begrijpen ondernemingen beter wat er over hun merk, producten en concurrenten wordt gezegd. Met Radian6 voegt salesforce.com binnen al zijn producten de mogelijkheid toe om deze publieke conversaties te monitoren en hier aan deel te nemen. Het publieke social web wordt zo naar de customer business gebracht.
Salesforce.com wil Radian6 integreren in alle Salesforce-producten. De combinatie zal een brug vormen tussen publieke conversaties en Chatter, het veilige corporate social network van het bedrijf, maar daarnaast ook de Salesforce Sales en Service Cloud-producten verbeteren met social kennis waar klanten mee kunnen werken. Ontwikkelaars die bouwen op het Force.com-platform kunnen ook gebruik maken van de kracht van Radian6, zij kunnen het social web integreren in alles dat zij bouwen.

Company:

Salesforce.com

Partners