05-05-2011

Early adopter toegang JBoss EAP6

Deel dit bericht

Red Hat is een early access program gestart voor JBoss Enterprise Application Platform 6. Dit platform zal vanaf begin volgend jaar algemeen beschikbaar zijn. JBoss Enterprise Application Platform 6 is bedoeld om de adoptie van Java Enterprise Edition (EE) 6 technologieën te faciliteren, om een Platform-as-a-Service (PaaS)-ready platform mogelijk te maken en om het beheer van applicatieservers te vereenvoudigen.

De belangrijke doelstellingen van JBoss Enterprise Application Platform 6 zijn gebaseerd op de volgende factoren:
- Implementeren van Java EE 6-technologieën - Java EE 6 is een belangrijke stap in het flexibeler en meer agile maken van Java-ontwikkelingen. JBoss Enterprise Application Platform 6 en de ondersteunende opensourceprojecten zijn hieraan aangepast.
- Een PaaS-ready platform mogelijk maken en flexibele on-premise deployment - JBoss Enterprise Application Platform 6 is ontworpen om ingezet te worden binnen PaaS-omgevingen. Met zijn nieuwe architectuur wordt het makkelijker om de grootte van de applicatieserver aan te passen aan de workload.
- Verbeterde beheermogelijkheden. JBoss Enterprise Application Platform 6 introduceert nieuwe mogelijkheden, zoals een task-based management framework dat is ontworpen om een basis te bieden voor grootschalige automatisering van publieke en privé-cloud implementaties, en om het geheugenverbruik te reduceren.
Geïnteresseerden die zich willen registeren voor het JBoss Enterprise Application Platform 6 Early Adopter Program, kunnen dat doen via: http://www.jboss.com/eap6-early-access.

Company:

Red Hat

Partners