22-02-2011

IBM Cognos Express Planner-module voor MKB

Deel dit bericht

Het business analytics product IBM Cognos Express, dat Solipsis namens IBM Cognos op de Nederlandse markt verkoopt, is uitgebreid met een vierde module voor web-based plannen, budgetteren en prognosticeren.

De Express Planner helpt middelgrote organisaties om het verzamelen, aggregeren en analyseren van hun data – en hiermee automatisch hun managementprocessen – beter te stroomlijnen. Door de realtime beschikbare data kunnen eindgebruikers snel reageren op trends en veranderingen in de organisatie en markt of andere zakelijke ontwikkelingen. De Express Planner wordt zowel los als ge├»ntegreerd in de overige IBM Cognos Express modules aangeboden.
IBM Cognos Express Planner automatiseert het volledige planning-, budgettering- en forecastingproces. De planningsomgeving combineert een managed workflow met gepersonaliseerde analyse voor verbeterde business flexibiliteit. Het managed contribution-model verzamelt data van systemen en medewerkers verspreid over alle afdelingen en locaties van een bedrijf. Dit model heeft een webgebaseerde interface, waarmee een groot aantal mensen de in-memory analytics server tegelijkertijd kan gebruiken voor snelle verwerking.

Company:

IBM Cognos, Solipsis

Partners