16-02-2011

Inter Access verzorgt ICT-diensten ministeries

Deel dit bericht

Inter Access gaat de ICT-diensten voor het Ministerie van Financiën en het Ministerie van Infrastructuur en Milieu verzorgen. Het bedrijf heeft Alten PTS ingeschakeld als onderaannemer.

De overeenkomst komt voort uit een omvangrijke Europese aanbesteding van de twee ministeries. De waarde van de mantelovereenkomst ligt tussen de vijftig en tachtig miljoen euro per jaar. Inter Access is één van de acht leveranciers, waarmee een mantelovereenkomst voor detachering is gesloten.

De mantelovereenkomst geldt voor het kerndepartement van het ministerie van Financiën en voor alle onderdelen van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Rijkswaterstaat is een belangrijke afnemer van diensten binnen de overeenkomst.

Met het oog op de specifieke technische expertise die bij Rijkswaterstaat nodig is, heeft Inter Access het bedrijf Alten PTS als onderaannemer ingeschakeld. Alten PTS heeft veel ervaring in technische automatisering.

Door de gezamenlijke inschrijving zijn Inter Acces en Alten PTS in staat de behoefte aan professionele personele ondersteuning op detacheringbasis optimaal in te vullen. Inter Access en Alten PTS zorgen tijdens de looptijd van de mantelovereenkomst op aanvraag voor ICT-specialisten op allerlei gebieden.

Company:

Inter Access

Partners