16-07-2009

Array Seminars haalt Suzanne Robertson naar Nederland

Deel dit bericht

Van 13 tot en met 15 oktober organiseren Array Seminars en Software Release Magazine de driedaagse workshop Mastering the Requirements Process met internationaal gerenommeerd topspreker Suzanne Robertson.

Deze workshop kan door 24 deelnemers worden gevolgd. Iedere deelnemer ontvangt een exemplaar van het boek Mastering the Requirements Process, dit standaardwerk is geschreven door Suzanne en James Robertson. Alleen diegenen die deze workshop gevolgd hebben, kunnen volgend jaar deelnemen aan het tweedaagse vervolg hierop.

Inhoud workshopSysteemontwikkeling kan niet zonder requirements. In deze workshop gaan deelnemers aan de slag met een compleet proces voor het aan het licht brengen van de echte requirements, het testen van de juistheid ervan en het vastleggen van requirement op een manier die niets aan duidelijkheid te wensen overlaat. In deze workshop ontwikkelen deelnemers de volgende vaardigheden:* tot op de millimeter nauwkeurig vaststellen van de behoeften van de klant,* ontdekken wat de échte business is en hoe deze verbeterd kan worden,* schrijven van requirements die compleet, herleidbaar en testbaar zijn,* afbakenen van de scope van het project,* traceren van alle belanghebbenden – en ze betrokken houden,* gebruikmaken van moderne technieken als storyboarding, prototypes en wiki’s,* snel tot de juiste requirements komen.DoelgroepDeze workshop is geschikt voor diegenen die goede systemen willen opleveren - systemen die ook echt gebruikt gaan worden - zoals businessanalisten, systeemanalisten, projectleiders, requirementsbouwers, consultants, productmanagers, programmamanagers en gebruikers of softwareafnemers. Deze workshop is tevens bestemd voor eenieder die er zeker van wil zijn dat het requirementsproces precies datgene oplevert wat nodig is.Meer informatieDeelname aan de driedaagse workshop kost € 2.175,- (exclusief 19% BTW). Abonnees van Software Release Magazine ontvangen korting op de deelnemersprijs. Het IIBA, het International Institute of Business Analysis, heeft vastgesteld dat de cursus Mastering the Requirements Process in overeenstemming is met versie 2.0 van de BABOK. De cursus wordt gegeven door het Atlantic Systems Guild, een door het IIBA erkende opleider. Alle informatie over de workshop is te vinden op de website www.arrayseminars.nl.

Partners