23-10-2015

Uitgebreide line up softwareoplossingen van HP beschikbaar via Amazon Web Services

Deel dit bericht

HP heeft op AWS re:Invent 2015 de beschikbaarheid aangekondigd van verschillende enterprise softwareoplossingen aan voor Amazon Web Services (AWS). Deze oplossingen helpen gebruikers bij het testen van applicaties en het analyseren van big data op AWS.

De nieuwe, compatible AWS-oplossingen omvatten:
·  HP StormRunner Load en HP Loadrunner voor AWS – Performance testoplossingen die Agile ontwikkelteams helpen bij het versnellen van applicatiekwaliteit en de levering via een eenvoudig, intuïtief en schaalbaar platform.
· HP Vertica OnDemand en HP Vertica Amazon Machine Image voor AWS – Big data analyseoplossingen die ervoor zorgen dat klanten gebruik kunnen maken van het HP Vertica datamagazijn en daarnaast analysemogelijkheden in AWS cloud- en hardware omgevingen kunnen optimaliseren.

“HP StormRunner en HP Loadrunner voor AWS zijn belangrijke diensten voor development testomgevingen. Duizenden organisaties vertrouwen op de verlaging van kosten die geassocieerd worden met applicatie downtime, performance issues in productie en ondersteuning van testing op gebied van web, mobile en legacy technologieën”, aldus Dave McCann, Vice President van AWS Marketplace. “Door HP producten toe te voegen aan AWS Marketplace wordt het eenvoudiger voor meer dan een miljoen AWS klanten om meer workloads naar de cloud te migreren en de middelen te gebruiken waar ze aan gewend zijn. De inkoop verloopt zonder enige problemen en de projecten zijn stuk voor stuk snel te implementeren. Ook heeft HP ze geïntegreerd in AWS Codepipelines, een belangrijk product van AWS.”



HP StormRunner Load en HP LoadRunner voor AWS
HP StormRunner Load is een nieuw, cloud testing product dat Agile development teams helpt bij testen, analyse en tunen van applicaties om optimale gebruikerservaring te garanderen en schaalbaarheid van de applicaties over web- en mobiele omgevingen. Voordelen zijn:
·  Intuïtieve gebruikerservaring – stelt ontwikkelaars en testers in staat om snel en gemakkelijk load tests op te zetten in minder dan tien minuten via een  SaaS infrastructuur;
·  Smart analytics – gebruikt machine learning om afwijkingen in real-time te ontdekken en versnelt ontwikkel- en testcycli;
· Topklasse schaalbaarheid – Opschalen in enkele minuten naar meer dan een miljoen virtuele gebruikers vanaf geografisch verspreide locaties om in preproductie- en productieomgevingen te testen, perfect voor een DevOps onderneming;
·  Verbeterde integratie – Uitvoering van HP LoadRunner scripts, open source Apache JMeter scripts en HAR bestanden, tevens integratie met open source WebPageTest om clientside respons te vertonen, dit levert flexibiliteit voor agile teams;
 
HP LoadRunner is een industriestandaard load testing oplossing die performance engineers en ontwikkelaars helpt om problemen te identificeren en op te lossen over verschillende technologieën van web en mobiel tot ERP en traditionele back-ends heen. Voordelen zijn:
· Gebruiksgemak – integratie in de DevOps en agile tool chain waardoor performance engineers meer controle over testen verkrijgen door testen als deel van de ontwikkelomgeving op te starten. Integratie voor continu testen betreft: jUnit, nUnit, Eclipse, Microsoft Visual Studio, Selenium;
· Snelheidsverbetering – Drastische vermindering van benodigde tijd bij simulatie van gebruikershandelingen in load testing, tegelijk met deep analysis mogelijkheden;
· Toegenomen flexibiliteit – Ondersteuning van een breed aantal platforms zoals web, mobiel, ERP/CRM en nog meer protocollen.


HP Vertica OnDemand en HP Vertica AMI voor AWS
HP Vertica OnDemand en HP Vertica AMI zijn nu op AWS beschikbaar. Deze oplossingen stellen bedrijven in staat om op of terug te schalen op basis van de analytische vereisten van de onderneming en verzekert maximale uptime om aan SLA’s te voldoen.
· Verbeterde agility en analytics – HP Vertica OnDemand voorziet in een Data Warehouse as a Service (DWaaS) die organisaties in staat stelt om in minder dan een uur aan de gang te gaan met high-performance, enterprise-class big data analytics.
· Vereenvoudigde en snelle opzet – HP Vertica AMI stelt klanten in staat om Vertica te configureren en installeren op Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) instances. De oplossing vergemakkelijkt cloud deployment met een virtual machine gebaseerde AMI dat Cloud Scripts bevat voor agile cluster management van AWS deployments.

Beschikbaarheid
Klanten van Amazon Web Services kunnen de performance testing oplossingen van HP via de AWS Marketplace aanschaffen. AWS gebruikers kunnen HP LoadRunner tegen een uurtarief gebruiken en betalen als ze hun AWS resources schalen.
HP Vertica OnDemand is als Saas via HP verkrijgbaar voor evaluatie en aankoop.
De HP Vertica Amazone Machine Image is verkrijgbaar in de AWS Marketplace  
De HP LoadRunner AMI is verkrijgbaar in de AWS Marketplace.

Partners