17-11-2015

Progress lanceert nieuw certificeringsprogramma voor Service Delivery Partners

Deel dit bericht

Progress heeft haar eerste Service Delivery Partners (SDP)-certificeringsprogramma gelanceerd in de EMEA-regio. Het programma biedt ontwikkelaars en beheerders twee verschillende certificeringspaden: OpenEdge Developer track en OpenEdge Administrator track.

Progress wil het met de introductie van de certificering eenvoudiger maken voor bedrijven om de juiste IT consultants in te schakelen voor het bouwen en beheren van Progress-oplossingen. Bedrijven zijn er op deze manier van verzekerd dat een gecertificeerde consultant een up-to-date kennisniveau heeft. Een overzicht van SDP-gecertificeerde partners is op te vragen door een mail te sturen naar meerinformatie@progress.com of te bellen met 010-235 1111 (NL) / 015-307700 (BE)

Progress heeft tevens een reeks trainingen opgezet die gaan plaatsvinden op het kantoor in Rotterdam. De OpenEdge Developer track is een vijfdaags online trainingsprogramma dat alle competenties behandelt die nodig zijn om dynamische, bedrijfsproces ondersteunende applicaties te ontwikkelen met OpenEdge, van OpenEdge integratie tot ABL applicatieontwikkeling en datatoegang. Parallel hieraan kunnen specialisten die gecertificeerde OpenEdge beheerder willen worden een additionele 5,5 daagse online training volgen die gefocust is op de OpenEdge database en Progress AppServer administratie. Degenen die deelnemen aan de Telerik Mobile Platform Enablement Certification krijgen de kans om skills en kennis te trainen rondom Telerik Platform, NativeScript®, Progress DataDirect en Telerik Analytics.

Kijk voor meer informatie en registratie op www.progress.com/partners

Partners