07-12-2015

Nieuw TMap Suite Test Engineer examen bij beschikbaar EXIN

Deel dit bericht

Het TMap Suite Test Engineer examen is een update van TMap NEXT, die rekening houdt met de huidige ontwikkelingen binnen de IT. Het is een Human Driven methode, die ook zeer geschikt is voor moderne ‘Agile’ organisaties. Het vernieuwde examen is het gevolg van de continue verbetering van de TMap test methode.

Het uitgangspunt voor de vernieuwde examens wordt de TMap Suite. Deze bestaat uit drie onderdelen:
- De nieuwe aanpak: TMap HD - Human Driven. Een kwaliteit gedreven testaanpak voor moderne 'agile' organisaties.
- De building blocks van TMap. Deze kunnen worden gebruikt om de eigen testmethode te bouwen.
- TMap NEXT, de testmethode voor organisaties die proces gebaseerde ontwikkelmethodes, zoals waterval gebruiken.

Het doel van de update is om de examens goed aan te laten sluiten bij de kenmerkende elementen van deze TMap vernieuwing: Vereenvoudig, Integreer, Industrialiseer, de Mens en Vertrouwen (Simplify, Integrate, Industrialize, People, Confidence). Vertrouwde en nog steeds relevante stof uit TMap NEXT is aangevuld met deze nieuwe aanpak. De wijzigingen beslaan ca. 20-25% van de stof en de examens. EXIN verwacht met deze aanpassingen een examen te bieden dat goed aansluit bij alle actuele ontwikkelingen binnen het domein Testen.

Het examen TMap NEXT Test Engineer is nog beschikbaar tot 1 juli 2016.
In de loop van 2016 komt het TMap Suite Test Manager examen beschikbaar in het Nederlands.
 
EXIN is een internationaal, onafhankelijk certificeringsinstituut voor professionals in het ICT-domein. Met meer dan 30 jaar ervaring in het certificeren van de competenties van meer dan 2 miljoen ICT-professionals, EXIN biedt certificeringen op het gebied van IT Service Management, Project Management, Agile Scrum, Information Security, Cloud Computing, Data Center Management, Testen, Lean IT, en nog veel meer. Om te garanderen dat de IT-certificeringen goed zijn afgestemd op de huidige behoeften van de markt, heeft EXIN strategische kennis partnerships met belangrijke spelers in de markt.

Meer informatie: https://www.exin.com/NL/en/certifications/?exam=tmap-next-test-engineer

Company:

EXIN

Partners