16-12-2015

Info Support benoemd tot Elite Consulting Partner van Xamarin

Deel dit bericht

Info Support is door Xamarin benoemd tot Elite Consulting Partner. Dit is de hoogst haalbare status voor partners die het Xamarin platform gebruiken voor mobile development.

Het partnership van Xamarin heeft als doelstelling mobile development naar een hoger niveau te tillen. Info Support gebruikt als partner het platform om apps voor iOS, Android en Windows, ontwikkeld in de programmeertaal C#, te bouwen, testen en te monitoren. Bovendien wordt er continu kennis uitgewisseld, bijvoorbeeld met een-op-een contact tussen ontwikkelteams van Xamarin en Info Support, met onderzoeken en met whitepapers.

Met het Xamarin platform kunnen ontwikkelaars cross-platform ontwikkelen, waardoor het proces van productontwikkeling wordt geoptimaliseerd en versneld. Info Support was als één van de eerste Nederlandse organisaties betrokken bij het Xamarin-platform en heeft intussen een flink aantal gecertificeerde Xamarin-ontwikkelaars in dienst. 

"Wij zijn erg blij met de nieuwe partnerstatus van Elite Consulting Partner”, zegt Henk Brands, Business Unit Manager Enterprise Mobile bij Info Support. “Het partnership is belangrijk voor ons omdat het helpt om klanten beter van dienst te zijn. Tijdens het ontwikkelproces van apps kunnen we altijd een beroep doen op de expertise van het Xamarin-team en zo eventuele issues snel oplossen.”

Company:

Info Support

Partners