08-01-2016

Atos benoemt Patrick Nolan tot Vice President en COO Benelux & The Nordics

Deel dit bericht

Atos heeft Patrick Nolan benoemd tot Senior Vice President en Chief Operations Officer van Atos Benelux & The Nordics. Deze benoeming sluit aan op de missie van Atos om zich te positioneren als marktleider en zich te onderscheiden met de levering van innovatieve en hoogwaardige digitale services. Nolan rapporteert rechtstreeks aan Rob Pols, CEO van Atos Benelux & The Nordics.

“Atos is een bedrijf dat zich ten volle bewust is van het grote belang van de transformatie van ondernemingen in dit digitale tijdperk en welke bijdrage dit kan leveren aan winstgevende groei - voor ons bedrijf en, nog belangrijker, voor onze klanten. Digitale services zijn niet langer een strategische toevoeging, maar vormen fundamentele bouwstenen binnen een onderneming.”, vertelt Patrick Nolan, SVP en COO van Atos Benelux & The Nordics.
“Atos blijft evolueren en zet haar expertise en ervaring in om samen te werken met klanten in alle delen van de wereld en hen te ondersteunen bij programma’s waarin de transitie van hun business centraal staat. Hieraan geeft zij invulling door de ontwikkeling van state-of-the-art oplossingen, die zij beheert met een focus op voortdurende optimalisering. Atos loopt voorop in de markt voor digital services en biedt de beste end-to-end oplossingen aan klanten. Hiermee stellen we hen in staat duurzame en winstgevende groei te realiseren. Mijn staat van dienst en brede marktervaring zijn een goede basis om de uitdagingen in deze zeer competitieve markt het hoofd te bieden. Ik zie ernaar uit om deze kennis in te zetten en zo waarde te creëren binnen deze internationale groep.”

Patrick Nolan heeft ruim 20 jaar commerciële ervaring en was werkzaam in talrijke leidinggevende functies in zowel de publieke sector als in het bedrijfsleven. Nolan was negen jaar Vice President IT bij Philips, het conglomeraat op het gebied van gezondheidszorg en leefstijl. Tot voor kort gaf hij leiding aan een IT-transformatieprogramma ter waarde van 250 miljoen euro. Hiervoor was Nolan drie jaar werkzaam als hoofd van Global IT Procurement van Philips. Hij begon zijn loopbaan bij de NHS in het Verenigd Koninkrijk.

Tags:

Management

Company:

Atos

Partners