Seminar: BI Revolution; the future of Microsoft BI
(11-02-2016)

Deel dit bericht

Moderne organisaties hebben enorm veel informatie tot hun beschikking. Mensen willen regie over de informatie en processen die voor hen relevant zijn. Self-service BI biedt hen dat en verbetert de efficiency van de organisatie. Maar hoe doet u dit op gecontroleerde en gestructureerde wijze? Kom naar het Seminar Business Intelligence op donderdag 11 februari 2016 in Rotterdam.
Tijdens dit evenement komt u meer te weten over de moderne BI-omgeving en hoe u deze controleerbaar, schaalbaar en beheersbaar opzet. We nemen een kijkje in de toekomst met Predictive Analytics en via de praktijkcase krijgt u inzage in Self-service BI in de praktijk. Laat u inspireren door vakspecialisten van Microsoft en Motion10. U verlaat dit evenement boordevol nieuwe ideeën.

Datum: donderdag 11 februari 2016
Tijdstip: 9:00 tot 13:00 uur
Locatie: “De Rotterdam” Wilhelminakade 175, 3072AP Rotterdam
 
Voor wie: BI managers, IT managers, Informatiemanagers, Programmamanagers, Finance managers en Controllers
Toegang: Gratis en inclusief lunch
 
Programma
09:00 Aankomst en ontvangst 

09:45 Predictive analytics, wat betekent het nu we de toekomst kunnen voorspellen met Microsoft BI? Door Marcel Westra, Big Data en IoT expert bij Microsoft
10:45 Hoe ga je stapsgewijs van een self-service BI omgeving naar een managed BI omgeving, die meer schaalbaar en beheersbaar is? Door Wouter Volkeri, Strategisch BI Consultant bij Motion10
11:30  Pauze 

11:45 Praktijkcase: Klant aan het woord over Self-service BI. De rol van de business bij de implementatie van Power BI. Hoe kan de business er nu zelf mee aan de slag?

12:30 Lunch

13:00 Vertrek – einde evenement
 
Hier vindt u meer informatie en kunt u zich aanmelden. 

Partners