11-02-2016

Winvision treedt toe tot Azure IoT Program van Microsoft

Deel dit bericht

Winvision, ICT-dienstverlener gespecialiseerd in Microsoft-technologie, is toegetreden tot het Microsoft Azure IoT Black Belt Program. Met deze kwalificatie verkrijgt Winvision als eerste Microsoft partner in Nederland toegang tot de productontwikkeling die de Amerikaanse leverancier doet voor het Internet of Things (IoT).

Binnen het Black Belt Program verleent Winvision advies aan de ontwikkelaars van Microsoft die zich bezighouden met IoT-producten binnen het cloud Azure-platform. Omgekeerd verkrijgt Winvision exclusieve toegang bij IoT-productondersteuning. “Klanten waarmee we een project doen, staan daarmee rechtstreeks in contact met de engineers die de producten bouwen,” zegt Marcel Lucker, Directeur Sales & Marketing van Winvision.

IoT-projecten veranderen businessmodellen
“Voor ons en voor onze klanten is dit de volgende stap in IT. Projecten die we rond het Internet of Things doen zijn namelijk geen IT-projecten meer, maar echte businessprojecten, waarbij vooropstaat dat meerwaarde geboden wordt. Microsoft waardeert Winvision’s capaciteiten om een geheel project aan te nemen, waardoor klanten niet met meerdere partijen in zee hoeven gaan om een IoT-concept realiteit te laten worden.”

Het ‘Internet of Things’ refereert naar de stappen die IT-leveranciers op dit moment zetten naar een nieuw type internet, waarin communicatie niet alleen tussen computers en mensen plaatsvindt, maar ook tussen fysieke objecten. Microsofts Azure IoT Suite is een cloud-gebaseerd pakket met pre-geconfigureerde oplossingen bedoeld voor vaak voorkomende IoT-scenario’s. Met Azure IoT Suite kunnen organisaties data verzamelen en analyseren om niet alleen waarde aan de business toe te kunnen voegen, maar deze ook te transformeren.
‚Äč
Meer informatie: http://www.winvision.nl

Tags:

Microsoft, Azure, IoT

Company:

Winvision

Partners