15-02-2016

Progress kent Caesar ProPredict en Flusso de SDP Gold Partner status toe

Deel dit bericht

Tijdens de Progress Partner Conference, ProgressNEXT, in Las Vegas is bekend gemaakt dat Caesar ProPredict in Utrecht en Flusso B.V. in Leusden beide Gold Service Delivery Partner van Progress Software geworden zijn. Caesar ProPredict en Flusso behoren daarmee tot een selecte groep SDP Gold Partners in Europa.

Kimberly King, Vice President Global Partners en Channels bij Progress, heeft beide bedrijven op de ProgressNEXT conferentie gefeliciteerd met het behalen van de Progress Service Delivery Partner certificering. Progress en haar ecosysteem van meer dan 2000 partners ondersteunen ruim vier miljoen gebruikers. Het Progress Service Delivery Partner Program is gestart om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen waar Progress om bekend staat. Meer informatie over het Progress Service Delivery Partner programma: www.progress.com/partners

Caesar ProPredict
Caesar ProPredict biedt consultancy en beheer over de volle breedte van het Progress portfolio. Het certificaat is een logisch gevolg van investeringen in de laatste technologische ontwikkelingen. Als Progress SDP biedt Caesar ProPredict een op best practices gebaseerd delivery model voor bedrijfskritische Progress applicaties. Om de Progress certificering te behalen heeft Caesar ProPredict deelgenomen aan een streng traject, inclusief certificeringprogramma’s voor Progress OpenEdge ontwikkelaars en Progress OpenEdge DBA’s. Daarnaast zijn certificeringen behaald voor Corticon BRMS en Telerik Platform enablement. Om de kwaliteitsnormen te handhaven worden SDP-gecertificeerde aanbieders jaarlijks onderworpen aan een grondige evaluatie van de geboden dienstverlening.
Meer informatie over Caesar ProPredict: www.caesarpropredict.com

Flusso
Flusso is één van de grootste partners van Progress Software in de Benelux. Om aan de eisen van het Gold Partnership te voldoen, investeerde het bedrijf veel in de kennis van haar consultants. Zij moeten op de hoogte zijn van de nieuwste versies van OpenEdge en dienen voldoende kennis te hebben van de andere producten van Progress Software, zoals Corticon, Rollbase en Telerik.
Bij Flusso werken vijftig consultants waarvan ongeveer de helft met Progress-expertise aan innovatieve projecten. Het bedrijf is een betrouwbare partner in samenwerkingen waarbij continuïteit van belang is. Naast Progress Software is Flusso gespecialiseerd in ontwikkeling van IT-applicaties met Angular, Java en OutSystems. Meer informatie over Progress, Angular, Java en Outsystems is te vinden op www.flusso.nlPartners