02-03-2016

Finalist neemt iPROFS over

Deel dit bericht

ICT-dienstverlener Finalist neemt alle aandelen over van iPROFS, internetspecialist op het gebied van portalen, content managementsystemen en JAVA-technologie. De overeenkomst gaat per 1 januari 2016 met terugwerkende kracht in.

Door de overname zal de naam iPROFS verdwijnen en gaat Finalist verder als organisatie van 140 medewerkers met locaties in Maarssen, Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. Bij de overname gaan geen arbeidsplaatsen verloren.

Met de overeenkomst geeft Finalist verder invulling aan de strategie ‘Finalist verbindt mens en IT’. “Met deze overname verwerven we een uitstekende positie voor de uitbouw van onze consultancy en detachering van internetprofessionals,” zegt Hans Ketterings, algemeen directeur van Finalist. “iPROFS heeft daarnaast expertise op het gebied van Internet of Things en mobiel. Dat is een goede aanvulling op onze huidige oplossingen: het begeleiden en realiseren van websites, portalen, big data en maatwerk applicaties, narrowcasting en integratie-oplossingen.”

iPROFS versterkt met de aandelenverkoop de dienstverlening aan zijn klanten. Ron Brinckman, oprichter en mede-eigenaar van iPROFS vult aan: “Wij zien deze stap als erkenning voor de bereikte marktpositie, klanttevredenheid en kwaliteit van onze dienstverlening. Door de samenvoeging zijn we in staat onze klanten completer te bedienen.” Brinckman wordt na de overname aangesteld als directeur allianties bij Finalist.

Meer informatie: www.finalist.nl

Company:

Finalist

Partners