21-12-2015

Microsoft benoemt Axians tot Gold Cloud Productivity Partner

Deel dit bericht

Axians is in het partner programma van Microsoft bekroond met de gold competentie voor cloud productivity. Hiermee behoort de organisatie tot een select gezelschap van partners met de hoogste Microsoft status.

Het cloud productivity programma maakt onderdeel uit van de totale cloud-strategie van Microsoft waarin cloud-technologieën als Office 365, Microsoft Azure en Dynamics CRM Online een belangrijke rol spelen. Met het toekennen van de gold status bevestigt Microsoft dat Axians bewezen heeft bijzondere expertise te hebben van Microsoft Office 365 en de kunde om onder andere Idendity, E-mail, Skype for Business, SharePoint, Yammer en OneDrive binnen een Microsoft omgeving te implementeren en integreren. Op deze manier maakt Axians de adoptie van de laatste Microsoft technologieën eenvoudiger.

Volgens Sales Lead Cloud Jan Immeker bij Axians stelt deze status Axians in staat om als onderdeel van het Microsoft team te werken. “Dit heeft als doel om sterkere relaties met onze klanten te realiseren. Het feit dat we nu snel kunnen schakelen met Microsoft speelt daarin een belangrijke rol.” Een team van professionals heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om de hoogste Microsoft status te kunnen behalen.” Immeker vervolgt: “Door slim gebruik te maken van door Axians ontwikkelde programma’s zoals het Migration Planning Process en de integratie van Microsoft programma’s zoals Customer Immersion Experience, FastTrack en Value Discovery Workshop, hebben wij alleen al in 2015 ruim 22.000 gebruikers naar Office 365 gemigreerd. De focus lag daarbij volledig op een optimale adoptie van de Microsoft cloud.”

Meer informatie: https://www.axians.nl

Company:

Axians

Partners