11-03-2016

Red Hat Enterprise Virtualization 3.6 biedt betere prestaties voor high-performance Linux-workloads

Deel dit bericht

Red Hat, leverancier van open source oplossingen, kondigt de beschikbaarheid aan van Red Hat Enterprise Virtualization 3.6. Deze nieuwe versie van Red Hat’s op KVM-gebaseerde virtualisatie-oplossing biedt betere prestaties, schaalbaarheid en beveiliging voor high-performance Linux-workloads. Ook de gebruikerservaring en de beheertools zijn verbeterd om kosten en tijd van VMware-migraties te besparen en de noodzaak weg te nemen om een third-party migratie-tool aan te schaffen.

Voor grootschalige computing-omgevingen zoals SAP- of Oracle-implementaties, evenals compute- en grafisch-intensieve workstations, laat Red Hat Enterprise Virtualization in tests met SPECvirt 2013 een prestatiewinst van 36 procent zien ten opzichte van andere virtualisatieoplossingen. De nieuwe PCI Device Assignment functie is ontworpen om high-performance workloads, zoals CAD/CAM, te versnellen. Dit maakt een directe doorvoer mogelijk van fysieke apparaten naar virtuele machines, en helpt sommige klanten om bijna bare-metal performance te realiseren voor kritieke resources, en tegelijk de resources en overhead van meerdere dure werkstations te verminderen. De oplossing biedt de volgende nieuwe mogelijkheden:

Verhoogde prestaties en schaalbaarheid
• Hotplug memory support biedt dynamische, one-click memory scaling, die met de onderliggende infrastructuur samenwerkt en waarmee een toepassing ‘on the fly’ meer geheugen gegeven kan worden zonder de applicatie-runtime te onderbreken.
• PCI device assignment stelt beheerders in staat om fysieke adapters of apparaten rechtstreeks toe te wijzen aan een virtuele machine. Dit levert bijna bare-metal performance op voor grafische en netwerkintensieve toepassingen.

Beveiligingsupdates en risicobeheer
• Host Update Manager: stroomlijnt het patch-proces voor de hele gevirtualiseerde omgeving, dankzij de integratie met Red Hat Satellite.
• Object Health Status: biedt inzicht in externe system health events, waaronder problemen met de prestaties van opslag, cpu, server of harde schijf, via de Red Hat Enterprise Virtualization-interface.

Vereenvoudigde VMware-migratie
• Virtual machine-to-virtual machine integratie: stelt klanten in staat om kritische Linux-workloads te identificeren die naar Red Hat Enterprise Virtualization verplaatst kunnen worden door rechtstreeks te verbinden met vCenter en eenvoudig click-through stappen te bieden voor de migratie van de workload.

Red Hat Enterprise Virtualization 3.6 bouwt voort op eerdere releases, en biedt een infrastructuurlaag voor klanten om hun workloads naar containers of de cloud te verplaatsen. De oplossing integreert ook met Red Hat's hybride cloud-management platform, Red Hat CloudForms, dat is bedoeld om heterogene omgevingen te beheren over meerdere clouds, hypervisors, containers en traditionele infrastructuur.

Beschikbaarheid
Red Hat Enterprise Virtualization 3.6 is beschikbaar als een standalone product, maar ook als een geïntegreerd aanbod met Red Hat Enterprise Linux, en als onderdeel van de alomvattende oplossing genaamd Red Hat Cloud Infrastructure.

Meer informatie over Red Hat Enterprise Virtualization 3.6: http://www.redhat.com

Tags:

Linux

Company:

Red Hat

Partners