16-03-2016

Avaya komt met innovatief platform voor vereenvoudigde app-ontwikkeling

Deel dit bericht

Avaya, wereldwijd leverancier van software, systemen en services voor bedrijfscommunicatie, introduceert het nieuwe technologische platform Avaya Breeze en de Avaya Snapp Store.

Avaya Breeze stelt bedrijven in staat om eenvoudig mobiele, klantgerichte en cloud-migratie-applicaties te ontwikkelen ter ondersteuning en realisatie van digitale transformatiedoelen. Met de Avaya Snapp Store heeft Avaya de primeur van een e-commerce appstore voor zakelijke communicatie. Via de appstore hebben klanten direct toegang tot alle Avaya Breeze applicaties die gemakkelijk ingezet kunnen worden om gebruikerservaringen te verbeteren.

Managing Director Melvin Harmsen van Avaya Nederland licht toe: “Deze nieuwe oplossingen spelen in op het veranderde gedrag en de nieuwe wensen van onze digitale klanten. Snelheid is dé onderscheidende factor voor zakelijke transformatie – bedrijven moeten klantwensen in no-time kunnen doorgronden, voorspellen en beantwoorden. Avaya tilt dit nu naar een hoger niveau, zonder dat hiervoor ingrijpende technische veranderingen nodig zijn.”
 
Vereenvoudigde ontwikkelingsmethodiek
Avaya Breeze is doorontwikkeld vanuit het Avaya Engagement Development Platform. Het biedt een totaal nieuwe en sterk vereenvoudigde ontwikkelingsmethodiek voor zakelijke communicatie-applicaties en beschikt over ingebouwde functionaliteit om tegemoet te komen aan de toenemende behoeften van klanten op mobiel, klantgerichtheid en hybride/hosted cloud. Avaya Breeze integreert communicatie en collegiale samenwerking in workflows, bedrijfsprocessen en bestaande applicaties.

Avaya Snapp Store
Om klanten beter te ondersteunen is de Avaya Snapp Store geopend, een digitale marktplaats voor Avaya Breeze-applicaties. Het faciliteert een geïntegreerde, eenduidige klantervaring via browsers en native smart apps. Avaya Breeze en de Avaya Snapp Store bouwen voort op Avaya’s succesvolle transitie naar leverancier van software, systemen en services voor bedrijfscommunicatie, waarmee het in het eerste boekkwartaal 73% van haar omzet behaalde.

Meer informatie: www.avaya.com/nl

Partners