22-03-2016

VanMeijel lanceert CRM-applicatie voor de bouwsector met Progress-technologie

Deel dit bericht

Progress kondigt aan dat VanMeijel de Metacom-applicatie Relatie 360 heeft gelanceerd. VanMeijel is leverancier van software voor efficiëntere en betere bedrijfsprocessen voor de bouw en industriële dienstverlening.

Relatie 360 is volledig gebouwd met Progress Rollbase en vormt een geïntegreerde Metacom CRM-applicatie. Relatie 360 ondersteunt bedrijven met de organisatie van hun sales en klantcontacten om zo een volledig overzicht te geven van de klantgeschiedenis, sales pipeline en de verkoopresultaten.

Volgens Marketing manager Peter Winkeler bij VanMeijel was het ontwikkelen van Relatie 360 zeer snel te realiseren dankzij het Progress Rollbase-platform. “Dit platform maakte het voor ons mogelijk om eenvoudig een flexibele en complex CRM-applicatie in de cloud te maken. Door de integratie met Metacom kunnen we front-office medewerkers veel meer functionaliteit bieden dan andere applicaties. Het is nu mogelijk om klantgegevens inzichtelijk te maken die eerder moeilijk waren op te vragen. Zo heb je niet alleen inzicht in de mogelijkheden bij potentiële klanten, maar ook de complete geschiedenis en financiële informatie van bestaande klanten."

Actuele data
Relatie 360 biedt salesmedewerkers bijvoorbeeld voorafgaand aan een klantbezoek een centraal overzicht van alle actuele data van deze klant dat is in te zien op de desktop maar ook op mobiele apparaten. Op deze manier kunnen zij zien welke projecten er bij de klant lopen, welke collega’s eerder contact hebben gehad en welke correspondentie er met een klant is geweest. Daarnaast heeft de salesmedewerker inzicht in de omzet van de klant en welke rekeningen er zijn verstuurd en of deze zijn betaald.

Feedback
"Dat VanMeijel Progress Rollbase gebruikte bij de ontwikkeling van Relatie 360 is een geweldig voorbeeld van de kracht van ons Rapid Application Development-platform en diens potentie om diensten en bedrijven te transformeren”, meent General Manager Progress Benelux Stephan Leferink. “Dit is niet alleen duidelijk door de snelle ontwikkeling van dit project, maar ook door de feedback die VanMeijel heeft ontvangen vanuit de bouwsector.”

Meer informatie:
https://www.progress.nl
https://www.vanmeijel.nl

Company:

Progress

Partners