01-04-2016

OutSystems in Gartner’s MQ voor Enterprise Application Platform as a Service

Deel dit bericht

OutSystems, leverancier van het gelijknamige enterprise Rapid Application Delivery platform, is door Gartner bestempeld als visionair in het Magic Quadrant for Enterprise Application as a Service. OutSystems scoort volgens Gartner het hoogst van alle aanbieders op ability to execute.

Bedrijven willen sneller enterprise mobiele en web applicaties ontwikkelen voor klanten, partners en medewerkers  Met Application platform as a service (aPaaS) kunnen ook businessteams applicaties ontwikkelen. Dit vergroot het potentieel om te innoveren aanzienlijk en helpt de IT backlog te verminderen. OutSystems Platform is een snel, veelzijdig en uitgebreid platform voor het creëren, uitrollen, aanpassen en beheren van maatwerk mobiele en web applicaties, of deze nu in de cloud of on-premises draaien.

Transformatie
CEO Paulo Rosado van OutSystems ziet in de erkenning door Gartner en de hoogste score op ‘ability to execute’ de waarde weerspiegeld die het OutSystems Platform oplevert voor klanten. “Het is een bevestiging dat wij voorop lopen in de markt als het gaat om het aanbieden van een enterprise-waardig platform. Met een tekort aan goede ontwikkelaars en de grote vraag naar mobiele applicaties zullen bedrijven de manier waarop zij applicaties bouwen moeten veranderen. De snelheid waarmee met OutSystems applicaties opgeleverd kunnen worden, zorgt dat iedere organisatie een digitale transformatie kan bewerkstelligen.”

Het in 2001 opgerichte OutSystems is uitgegroeid tot een wereldwijd speler met meer dan 600 enterprise klanten en meer dan 130 partners in 33 landen en 22 sectoren. OutSystems kondigde recent een investering aan van 55 miljoen dollar door North Bridge Growth Equity.
Meer informatie: www.outsystems.com en het 2016 Gartner Magic Quadrant for Enterprise Application Platform as a Service, Worldwide-rapport voor Enterprise Public Cloud Platforms.

Partners