01-04-2016

Red Hat breidt Developer Program uit met gratis developer abonnement

Deel dit bericht

Red Hat, leverancier van open source oplossingen, kondigt de beschikbaarheid aan van een gratis Enterprise Linux-abonnement dat verkrijgbaar is als onderdeel van het Red Hat Developer Program.

De Red Hat Enterprise Linux Developer Suite is een niet-productie developer abonnement dat ontwikkelaars een stabiel ontwikkelplatform biedt voor de bouw van bedrijfskritische applicaties voor cloud-, fysieke, virtuele en container-centrische infrastructuren. Het Red Hat Developer Program geeft toegang tot content, tools en middelen die enterprise ontwikkelaars helpen bij succesvolle inzet van Red Hat-producten. Hieronder vallen ook Red Hat Enterprise Linux Developer Suite, evenals het Red Hat JBoss Middleware portfolio, beide zijn kosteloos beschikbaar via een abonnement. Dit geldt aleen voor het ontwikkelen van lokale applicaties, voor productiegebruik is een betaald abonnement nodig.

DevOps
Met de Red Hat Enterprise Linux Developer Suite beschikken ontwikkelaars over een brede set ontwikkeltools, die moderne toepassingen mogelijk maken voor gebruik in de hybride cloud. Daarnaast kunnen ze binnen een DevOps-opzet een eenvoudige en efficiënte omgeving gebruiken met platformcompatibiliteit tussen ontwikkeling en implementatie.

Containers
In het ontwikkelabonnement wordt de Red Hat Container Development Kit (CDK) geleverd, dit is een collectie van ontwikkeltools en hulpmiddelen voor containers. CDK-gebruikers hebben toegang tot Red Hat Enterprise Linux Server en een lokale ontwikkelversie van OpenShift Enterprise voor containergebaseerde applicatieontwikkeling. Het Red Hat Developer Program biedt applicatieontwikkelaars diverse producten en componenten waaronder:
● Red Hat Enterprise Linux Server;
● Ontwikkeltools met langetermijnondersteuning;
● Ontwikkeltools met frequente updates.

Diverse open source programmeertalen, databases, webservers en ontwikkeltools zijn verpakt via Red Hat Software Collections en Red Hat Developer Toolset.

Meer informatie: developers.redhat.com

Company:

Red Hat

Partners