10-04-2016

NextBuild conferentie op de High Tech Campus te Eindhoven

Deel dit bericht

De NextBuild conferentie, het jaarlijkse event voor en vooral ook door software developers, zal dit jaar plaats vinden op zaterdag 16 april 2016 op de High Tech Campus te Eindhoven.

De regio Eindhoven is het kloppende hart van de high-tech-industrie in Nederland. Juist hier is het belang van bijblijven met de ontwikkeling in talen, tools en methodieken evident. Wie niet bij blijft, blijft achter. NextBuild wil software developers in staat stellen om op een niet-commerciële manier deze kennis te delen met elkaar en zo de software community versterken.

Keynotesessies
Ook voor de tweede editie is het organisatie gelukt om een interessant programma samen te stellen. Pieter Hintjens, oprichter van de ZeroQM commity, zal een keynotesessie verzorgen met als thema Ten Rules for a good API design. De andere keynotesessie zal verzorgd worden door Pini Reznik, CTO van Container Solutions rondom het onderwerp Cloud native applications and Post Devops.

Naast deze twee keynotes zijn er zes keer vier parallelle sessies van ieder een halfuur. Hier komt een zeer divers programma aanbod, waaronder OpenUI5, Dynamic Programming, Elixir, Agile testen, Hangfire, Hanami, Netflix stack, Speedlazer en nog veel meer. Per sessie is aangegeven of deze bedoeld is voor beginnend of voor ervaren publiek met betrekking tot het onderwerp.

NextBuild verwacht meer dan 150 deelnemers. Inmiddels is de conferentie uitverkocht.

Tags:

Development

Company:

Nextbuild

Partners