14-04-2016

Nederlandse en Belgische winnaars bij CMS awards van Progress

Deel dit bericht

Progress heeft de winnaars van de jaarlijkse Telerik Sitefinity 'Website of the Year'-awards aangekondigd. Deze prijs wordt uitgereikt aan innovatieve of best-in-class websites die zijn ontwikkeld met het Telerik Sitefinity Content Management System van Progress.

Sinds 2011 worden de awards jaarlijks uitgereikt aan websites op basis van hun creativiteit, design, gebruikerservaring, functionaliteit en algemene presentatie. Dit jaar werden er Sitefinity-websites genomineerd in 18 verschillende categorieën, waaronder intranet, e-commerce, bankzaken en educatie. De winnaars voor 2015 zijn in twee fases geselecteerd. Eerst koos een jury per categorie de drie beste websites en vervolgens kon de community een stem uitbrengen. In totaal stemden bijna 8.000 mensen op de genomineerde websites.

Twee Nederlandse en twee Belgische websites bevonden zich onder de winnaars:
- Dixit Today van BNP Paribas Fortis in de categorie intranet, geïmplementeerd door idweaver
- A Little Bird Told Me...  in de categorie e-commerce, geïmplementeerd door Van der Helm Services
- Hello Bank! in de categorie bankzaken, geïmplementeerd door idweaver
- ROC Tilburg in de categorie educatie, geïmplementeerd door Estate Internet

Volgens General Manager Benelux Stephan Leferink bij Progress laten winnaars zien wat er allemaal mogelijk is bij het ontwikkelen van websites met Telerik Sitefinity CMS. "Ze hebben kwalitatief hoogstaande websites ontwikkeld die met recht zijn verkozen tot de beste websites in hun categorieën."

Meer informatie: http://www.sitefinity.com/customers/website-of-the-year/2015

Tags:

CMS, Development

Company:

Progress

Partners