15-04-2016

Magic xpa 3.1 versnelt zakelijke app-ontwikkeling

Deel dit bericht

Magic Software introduceert een nieuwe versie van haar op metadata gebaseerde applicatieontwikkelplatform xpa. Het Magic xpa applicatieplatform maakt een snelle en effectieve ontwikkeling en uitrol van veilige, enterprise-grade mobiele businessapps mogelijk.

Magic xpa 3.1 vereenvoudigt en versnelt multi-platform app-ontwikkeling en maximaliseert gebruikersadoptie. Tot belangrijke nieuwe functies behoren een verbeterde grafische interface, een nieuwe Upgrade Manager en aanpassingsmogelijkheden voor eindgebruikers.

Verbeteringen
Verbeteringen in Magix xpa 3.1 zijn onder andere:
- Eindgebruikers kunnen dankzij nieuwe aanpassingsopties de interface van de gebouwde app personaliseren. Zij kunnen zonder technische kennis of hulp van de ontwikkelafdeling bijvoorbeeld invoervelden hernoemen, verplaatsen of verwijderen, en kleuren en lettertypen aanpassen.
- Verbeteringen in de interface maken een snellere ontwikkeling mogelijk van aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke mobiele en cross-platform apps.
- Nieuwe WCF (Windows Communication Foundation)-mogelijkheden vereenvoudigen het ontwikkelen van service-georiënteerde applicaties.
- Verbeterde functies zoals ondersteuning voor swipe-refresh en verbeteringen aan het actiemenu zorgen voor een betere mobiele gebruikservaring.
- De nieuwe Upgrade Manager-applicatie converteert applicaties van iedere willekeurige eerdere versie van xpa direct en faciliteert zo snelle en vlekkeloze upgrades.

Visual Studio
Versie 3.1 is al bij enkele klanten succesvol getest. "De werking en interface van de Visual Studio Form editor is een grote stap voorwaarts. Nieuwe zaken zoals de fill-width eigenschap en filtering op kolomniveau zijn erg handig en bovendien direct bruikbaar", vertelt Geert Celie, ICT-manager van de Belgische verzekeringsspecialist ADD. "Ook ben ik zeer tevreden over de uitgebreidere eigenschappen van de .Net-controls. Samen met de vertrouwde ontwikkelstudio maken het voor mij migratie-klaar."

Meer informatie: www.magicsoftware.com

Partners