19-04-2016

Forrester erkent OutSystems als Leider in Low-Code Development Platforms

Deel dit bericht

OutSystems, aanbieder van het gelijknamige enterprise Rapid Application Delivery platform, is erkend als Leider in The Forrester Wave: Low-Code Development Platforms, Q2 2016. OutSystems ontving de hoogste score in de categorie Bestaand aanbod en was een van de best scorende leveranciers in de categorie Strategie.

CEO Paulo Rosado van OutSystems is blij dat OutSystems als leider wordt aangemerkt in de Forrester Wave voor low-code platforms. “Forrester ziet dat een groot aantal organisaties het pad naar digitalisatie weet te versnellen met low-code platforms. Wij zijn trots dat onze honderden klanten die voorop lopen hun concurrentiepositie hebben weten te verbeteren door het op enterprise-schaal uitrollen van applicaties die zijn gebouwd met OutSystems Platform.”

Low-code
Forrester definieert low-code platforms als volgt: “Platforms die het mogelijk maken om snel bedrijfsapplicaties op te leveren met een minimum aan handmatig coderen en een minimale investering in setup, training en deployment.” Digitale transformatie vraagt een fundamenteel andere aanpak in hoe applicaties worden gebouwd en opgeleverd, en low-code platforms versnellen dat processen enorm. Met low-code platforms is het vermogen om innovatie te realiseren en applicaties te ontwikkelen niet langer alleen voorbehouden aan IT, maar komt dit ook binnen handbereik van de business. Ze helpen de backlog te verminderen en brengen de ontwikkeltijd terug van maanden naar weken.

Standaarden
OutSystems Platform wordt reeds door meer dan 600 enterprise organisaties gebruikt. Het platform stelt hen in staat om snel applicaties te ontwikkelen en aan te passen in een stabiele, veilige en schaalbare omgeving die garant staat voor continue flexibiliteit en verbetering. De veiligheidsstandaarden die het platform omvat zijn goedgekeurd door enkele van de grootste financiële organisaties ter wereld.

Lees hier het volledige rapport.

Tags:

Development, RAD

Company:

OutSystems

Partners