27-04-2016

Gartner erkent Scribe Online in jaarlijks Magic Quadrant-rapport

Deel dit bericht

Scribe Software is door onderzoeksbureau Gartner erkend als Enterprise Integration Platform as a Service. In de meest recente editie van zijn Magic Quadrant-rapport spreekt Gartner de verwachting uit dat iPaaS in 2019 de eerste keuze zal zijn als het gaat om de implementatie van nieuwe integratieplatforms, met een hogere verwachte jaarlijkse omzetgroei dan die van traditionele applicatie-integratiesuites.

In het rapport concludeert Gartner dat applicatiebeheerders en -directors voor de uitdaging staan om zowel hybride-applicatieportfolio’s te integreren, als gebruikers van makkelijke toegang te voorzien tot data in dergelijke systemen. Deze conclusie sluit aan bij bevindingen die Scribe Software eerder deed, zegt Shawn McGowan, CEO van Scribe Software. “Uit ons eigen onderzoek blijkt dat organisaties moeite hebben om cloudapplicaties beter met elkaar en andere on-premise applicaties te integreren. Onze focus lag daarom altijd al op het optimaliseren van ons iPaaS-platform. Het is uitzonderlijk gebruiksvriendelijk en versnelt de integratie van applicaties in de cloud, on-premise en hybride omgevingen.”

Life cycle management
De oplossing van Scribe Software staat bekend om haar toegevoegde waarde op het gebied van:
- Gebruiksgemak. De software voorziet zowel businessanalisten als ontwikkelaars van de middelen die ze nodig hebben voor het creëeren, inzetten, onderhouden en toepassen van integraties op maat;
- Configuratie op grote schaal. Scribe Online stelt bedrijven, system integrators en SaaS-providers in staat om op zeer efficiënte manier integraties op maat te maken voor grote aantallen gebruikersgroepen of klanten;
- Life cycle management voor integraties. De self-documenting ontwikkeltools en intuïtieve dashboards van Scribe Online zorgen voor een lage cost of ownership en versimpelen de overdracht tussen ontwikkelaars en beheerders.

Gebruiksvriendelijkheid
Het is volgenss McGowan een eer om door Gartner te worden erkend in het Magic Quadrant-onderzoeksrapport van 2016: “Onze medewerkers hebben er hard aan gewerkt om onze klanten en partners een platform te bieden om zo efficiënt mogelijk te werken. Daardoor zijn er steeds meer bedrijven die gebruik maken van Scribe Online. De erkenning door Gartner zien we als een extra bevestiging van de gebruiksvriendelijkheid van onze iPaaS-oplossing en van onze missie om bedrijven, system integrators en Software-as-a-Service-providers te helpen bij het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van integratieprojecten.”

Partnerkanaal
McGowan vervolgt: “Steeds meer analisten merken Scribe op als relevante speler in de software-industrie. De kennis van deze analisten delen wij op onze beurt graag weer met ons partnerkanaal. Door te investeren in kennis omtrent iPaaS, kunnen we bijdragen aan de adoptie ervan en tegelijkertijd de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen. Dit doen we bijvoorbeeld ook met een sessie van Forrester op de Scribe EMEA User Conference later dit jaar in Amsterdam over IT-integraties in een klantgedreven tijdperk en het belang van een flexibele bedrijfsvoering.”

Meer informatie: www.scribesoft.com

Tags:

PaaS, Development

Company:

Scribe Software

Partners