11-05-2016

Easyflex integreert Qlik Sense in softwaresuite voor flexwerkbranche

Deel dit bericht

Qlik, aanbieder in visual analytics, sluit een partnership met Easyflex, ontwikkelaar van software voor de flexwerkbranche. Easyflex gaat Qlik Sense integreren in haar gelijknamige softwaresuite.

Easyflex heeft ruim 400 klanten in de uitzendbranche, door deze toevoeging krijgen zij toegang tot de data-analyse- en datavisualisatiemogelijkheden van Qlik Sense. De oplossing van Easyflex ondersteunt de belangrijkste processen binnen de flexwerkbranche, zoals werving en selectie, matching, payrolling, planning, facturatie en tijdregistratie. Klanten krijgen met behulp van visuele dashboards inzicht in en overzicht van ieder aspect van het bedrijf, inclusief alle vestigingen. Hierdoor kunnen alle medewerkers dagelijks slimme beslissingen nemen.

Integraal overzicht
Easyflex heeft voor Qlik gekozen om in te spelen op de toenemende klantvraag om data uit meerdere organisaties eenvoudig en eenduidig te kunnen analyseren. Veel uitzendbureaus hebben te maken met meerdere bv’s en vestigingen. Het verkrijgen van een integraal overzicht kostte hierdoor veel rapportagetijd en ging gepaard met veel handmatig werk. Qlik Sense is in staat om data uit meerdere bronnen bijeen te brengen en in één oogopslag visueel weer te geven. De organisatie gaat voor haar klanten tevens een aantal standaard dashboards ontwerpen, zodat zij zelf direct aan de slag kunnen met data-analyse. Een eerste pilot met Qlik Sense wordt momenteel gedaan met uitzendbureau Van Koppen & Van Eijk. Zij hebben de samenwerking met Easyflex met vijf jaar verlengd mede vanwege het partnership met Qlik.

Nieuwe inzichten
Volgens COO Mark Remie bij Easyflex is Qlik Sense een waardevolle oplossing voor klanten om een eenduidig overzicht te krijgen van de organisatie. “ Als iedere vestiging of business unit aan de slag gaat met eigen rapportages, loop je het gevaar op inconsistentie of dat je belangrijke inzichten mist. In één oplossing kunnen onze klanten nu data afkomstig van iedere bron combineren, analyseren en correleren. Juist deze aanpak leidt vaak tot verrassende nieuwe inzichten.”

Meer informatie: qlik.com

Company:

Qlik

Partners