09-06-2016

LLPA en Computrain op zoek naar de beste IT-Pro en Developer tijdens LLPA Battle

Deel dit bericht

De Leading Learning Partners Association (LLPA), een internationaal samenwerkingsverband van IT-opleiders, gaat ook dit jaar weer op zoek naar de beste IT-Pro en Developer van de wereld tijdens de LLPA Battle. Computrain organiseert tot en met 30 juni de Nederlandse voorrondes van deze internationale wedstrijd.

De LLPA Battle bestaat uit twintig vragen en de IT-Pro en Developer met de meeste juiste antwoorden in de snelste tijd zijn de besten van Nederland. Zij winnen een Microsoft Band 2 en een MOC-training. Ook doen zij in september namens Nederland mee in de internationale finale. Dan nemen zij het op tegen 17 andere landen van de LLPA. De winnaars daarvan winnen een reis naar Microsoft Ignite 2017 zegt Inga Steinunn Björgvinsdóttir, Management Board-lid bij LLPA. “Microsoft Ignite 2017 is het grootste wereldwijde Microsoft Tech event in de Verenigde Staten.” Deelnemers kunnen met de Nederlandse voorrondes meedoen via www.computrain.nl/llpabattle.

Programmadirecteur Patrick Kersten bij Computrain is bestuursvoorzitter en medeoprichter van de LLPA: “Drie jaar geleden is Computrain gestart met de Battle om aandacht te vragen voor het aantonen van IT-kennis. We zijn er trots op dat het initiatief sinds twee jaar een groot internationaal vervolg krijgt. Vorig jaar deden er alleen in Nederland al 400 deelnemers mee. Nieuw dit jaar is de LLPA Battle On Tour van Computrain. Wij bezoeken verschillende klanten en partners, zoals Microsoft en het ministerie van Defensie, zodat hun medewerkers op locatie mee kunnen doen met de LLPA Battle. Aanvullend kan iedereen weer meedoen via onze site.”

Meer informatie over de Nederlandse LLPA Battle: en de Internationale LLPA Battle

Tags:

Development

Company:

Computrain

Partners