11-07-2016

Sterk groeiend Polteq stelt managementteam aan

Deel dit bericht

Als gevolg van groei van het aantal werknemers heeft Polteq een wijziging doorgevoerd in de organisatiestructuur en een managementteam aangesteld bestaande uit vijf personen. Polteq is onafhankelijk specialist in Nederland en België in software testen en aanbieder op het gebied van testopleidingen.

De afgelopen jaren is de vraag naar de dienstverlening van Polteq behoorlijk toegenomen en verbreed. Het aantal medewerkers in Nederland en België steeg naar ruim 150 en het aantal vestigingen werd uitgebreid naar zeven, met kantoren in Deventer, Eindhoven en in Leuven, België.

Managementteam
Naar aanleiding van de recente uitbreidingen heeft Polteq onlangs een wijziging doorgevoerd in de organisatiestructuur. Er is een managementteam samengesteld, bestaande uit vijf personen, dat zicht richt op de primaire aandachtsgebieden van Polteq. Marco van Harn houdt zich bezig met Operations (HRM, werving en het aansturen van de unitmanagers), Frans van As draagt verantwoordelijkheid voor Commercie en Anja Bakker is verantwoordelijk voor zowel de externe- als de interne opleidingen. Daarnaast draagt zij zorg voor de kwaliteit en flexibiliteit van de ondersteunende taken vanuit kantoor (Backoffice). Nieuw bij Polteq is Arwin Steendijk die verantwoordelijk is voor Business Development. Hieronder vallen Research & Development, Marketing & Communicatie en onze internationale activiteiten. De dagelijkse leiding van Polteq blijft in handen van Alain Bultink.

De volgende stap
Voor directeur Alain Bultink van Polteq betekent de organisatiewijziging de volgende stap in de continuering van de dienstverlening. “We houden focus op de ontwikkelingen binnen het vakgebied én de IT-markt, en we willen de juiste (test)diensten, consistentie en vernieuwing bieden in onze uitvoering en verdere vormgeving aan onze lokale en persoonlijke benadering.”

Vestiging in Eindhoven
Polteq beschikt over kantoren in Amersfoort, Groningen, Amsterdam, Dordrecht, Deventer en Leuven (België). Met de opening eind mei van de vestiging in Eindhoven heeft Polteq nu zeven vestigingen, waarmee het bedrijf in staat is zich nadrukkelijker met testdiensten en testopleidingen op het zuiden van Nederland te richten.

Brainport
Door de nieuwe vestiging is Polteq nu ook lokaal in het zuiden van Nederland aanwezig, waardoor het klanten in deze regio beter kan bedienen. De regio Eindhoven staat bekend als het centrum van de Brainport Regio. Brainport is een van de meest prominente en innovatieve high tech centra van Europa. In het verlengde daarvan zal de Polteq Zuid zich met name richten op High Tech, Manufacturing IT en Automotive.

Meer informatie: Polteq

Partners