13-07-2016

Dynatrace stelt Kristof Van den Bossche aan als directeur Benelux

Deel dit bericht

Dynatrace heeft de Belg Kristof Van den Bossche benoemd tot regionaal directeur voor de Benelux. Van den Bossche werkt al achttien jaar bij het softwarebedrijf en kent de technologie, de klanten en de markt van Dynatrace door en door.

Van den Bossche komt aan het hoofd te staan van een goed presterende regio in Europa op het gebied van de verkoop van Dynatrace-software en -diensten voor digital performance management. Met de software van Dynatrace zien bedrijven en overheden in real-time hoe snel hun applicaties voor de gebruiker zijn. De software signaleert het als een toepassing even niet beschikbaar of traag is of wanneer dit dreigt te gebeuren. De oorzaak wordt dan meteen vastgesteld. Op die manier kunnen organisaties problemen voorkomen of snel oplossen voordat ze tot imagoschade en omzetverlies leiden.

Groeitempo
Volgens Van den Bossche is de laatste drie boekjaren de omzet in de Benelux jaarlijks met vijftien tot twintig procent gestegen. “Dynatrace wil dit groeitempo vasthouden en heeft mij daarom gevraagd de rol van regionaal directeur voor de Benelux op me te nemen. Om even sterk te blijven groeien, breiden we ons account managementteam in de Benelux uit en zetten we in op lokale partners die onze software verkopen en installeren.”

Marktpotentieel
Van den Bossche meent dat er nog een groot marktpotentieel ligt. “We hebben in de Benelux meer dan honderd klanten, waaronder banken en verzekeraars, overheidsdiensten, productiebedrijven, retailers en reisorganisaties. Maar er is nog een groot marktpotentieel. In deze tijd van digitalisering hebben we de wind in de zeilen, omdat aanbieders en gebruikers van mobiele, web- en bedrijfsapplicaties eisen dat deze altijd beschikbaar en snel zijn. Performance is een differentiator.”

Meer informatie: Dynatrace

Partners