29-07-2016

Progress benoemt Mitch Breen tot Chief Revenue Officer

Deel dit bericht

Progress kondigt de benoeming aan van Mitch Breen tot Chief Revenue Officer (CRO). In deze nieuw opgerichte functie wordt Breen verantwoordelijk voor het orkestreren en het beheer van alle klantgerichte initiatieven en inkomstenkanalen, waaronder sales, strategische allianties en diensten.

De benoeming komt op een moment dat Progress vol inzet op de markt van de digitale transformatie, met nieuwe oplossingen, partnerships en inzichten. Breen heeft veel ervaring in verkoop en leidinggeven. Hij is onder meer Senior Vice President, North American Sales bij Oracle geweest en zat meer dan 26 jaar bij EMC, waar hij diverse sales leidinggevende salesfuncties vervulde, met inbegrip van Senior Vice President Amerika, Senior Vice President Global Mid-Range Storage, en Senior Vice President van EMC's verkoopkanalen en allianties. Breen ziet een enorm potentieel weggelegd voor Progress om marktleider in de digitale transformatie te worden.

Volgens Chief Operating Officer Jerry Rulli bij Progress is het zeer belangrijk dat bij de transformatie die Progress zelf doormaakt, alle klantgerichte en omzet genererende bedrijfsonderdelen onder wereldwijd toezicht van één topman komen. “Mitch Breen kent de technologiemarkt en heeft een bewezen ervaring met groei van zowel grote ondernemingen als start-ups".

Meer informatie: Progress

Partners