01-08-2016

Capgemini bundelt automation technologieën met Automation Drive

Deel dit bericht

Capgemini heeft om klanten te helpen bij het verbeteren van hun efficiency, productiviteit, kwaliteit en wendbaarheid, alle services en tools die zich richten op automation geconsolideerd in één suite: Automation Drive. Deze suite brengt alle automation-expertise binnen Capgemini samen, naast een viertal Centers of Excellence, die fungeren als automation hubs.

Met het bundelen van Capgemini’s automation services, tools en expertise op het gebied van digitale transformatie in één suite, wil het bedrijf organisaties een complete oplossing aanbieden die in elk proces en in elke applicatie kan worden geïntegreerd. Hiermee moeten bedrijven het competitief vermogen en de winstgevendheid van hun activiteiten verder verhogen.

Drie componenten
De Automation Drive suite bestaat uit drie componenten en vier Centers of Excellence met automation expertise, inclusief strategische innovatie, applicatiediensten, business services; maar ook infrastructuur en clouddiensten. Dit verschaft organisaties de mogelijkheid om zakelijke voordelen te behalen uit beproefde technologieën, tools en processen.
De drie componeren van de suite zijn:
• Het Automation Drive raamwerk, een methodologie die klanten helpt bij het definiëren van tastbare business resultaten. Dit raamwerk omvat monitoring, robotisering en service-orkestratie tot en met geavanceerde kunstmatige intelligentie, voorspellende analyse, cognitieve systemen en volledig autonome services. Voorbeelden van resultaten die hiermee behaald kunnen worden:
  - Een verbetering in release cycli via een continue DevOps programma;
  - Een vermindering van het aantal incidenten en een snellere oplossing van incidenten door Application Performance Monitoring (APM). Dit leidt weer tot een betere kwaliteit van de applicaties, een betere gebruikerservaring en een daarmee samenhangende hogere gebruikerstevredenheid.
  - Een betere inschatting van de inventaris en van de te verwachten marktvraag dankzij het gebruik van geautomatiseerde big data en voorspellende analyses.
• Automation Drive tools en intellectueel eigendom: een serie van automation tools en technologieën van Capgemini en van Capgemini-partners gericht op wendbaarheid en innovatie.
• Automation Drive diensten: een set van herbruikbare services die automation toevoegen aan business en IT-processen in de gehele waardeketen.

Meer informatie: Capgemini

Company:

Capgemini

Partners