16-08-2016

SUSE en Mirantis leveren samen Linux Support

Deel dit bericht

SUSE, aanbieder in Linux- en open source-oplossingen en Mirantis, pure-play OpenStack organisatie, gaan samenwerken om OpenStack-klanten van Mirantis support voor enterprise Linux aan te bieden.

De bedrijven slaan op technisch gebied de handen ineen om SUSE Linux Enterprise Server het ontwikkelplatform binnen Mirantis OpenStack te maken. Daarnaast gaan beide partijen ook support op Red Hat Enterprise Linux en CentOS aanbieden. Mirantis wordt zo een one-stop shop voor OpenStack support op de belangrijkste enterprise Linux distributies.

Support
SUSE en Mirantis onderzoeken samen manieren om SUSE Linux Enterprise Server voor Mirantis OpenStack verder te optimaliseren. Alle aanpassingen worden aan de respectievelijke open source projecten bijgedragen. Mirantis biedt een pure-play OpenStack-oplossing aan en geeft klanten de flexibiliteit om, op basis van workload of skill set, zelf voor een besturingssysteem en hypervisors te kiezen. Mirantis levert nu support, patches en updates voor SUSE Linux Enterprise Server, maar ook voor Red Hat Enterprise Linux (RHEL) en CentOS online. Priority subscriptions zijn beschikbaar voor één of drie jaar en omvatten security en andere updates plus support voor de bestaande versies van SUSE Linux Enterprise Server, RHEL en CentOS.

Private cloud
Volgens medeoprichter en CMO Boris Renski bij Mirantis werken veel grote klanten met twee of drie verschillende Linux-smaken. “OpenStack gebruikers kunnen vanaf nu op één plaats, bij Mirantis, terecht voor de support op hun belangrijkste Linux-distributies. Wereldwijd rekenen duizenden bedrijven op SUSE als het gaat om betrouwbare service level agreements. Het partnership met SUSE geeft klanten van Mirantis bij het opbouwen van hun private cloud toegang tot deze support.”

Meer informatie over beschikbaarheid en prijs: www.mirantis.com/partners/suse

Company:

SUSE

Partners