17-08-2016

Uitbreiding Pega Exchange Marketplace verhoogt samenwerking bij applicatieontwikkeling

Deel dit bericht

Pegasystems biedt een uitbreiding aan van Pega Exchange. Deze online marktplaats voor applicaties, add-on componenten en nuttige tools beschikt over apps en herbruikbare componenten van zowel Pegasystems als van partners en de developers community waarmee gebruikers en ontwikkelaars hun Pega-oplossingen kunnen uitbreiden.
 
Met Pega Exchange kunnen organisaties tijd en geld besparen omdat zij snel nieuwe applicaties kunnen ontwikkelen of krachtige functies toevoegen aan bestaande toepassingen door middel van downloadbare ‘blocks’. Dit verbetert de algehele productiviteit, de kwaliteit van de applicaties en time-to-market. Op Pega Exchange hebben externe ontwikkelaars mogelijkheden om hun eigen applicaties en add-ons te uploaden en beschikbaar te maken voor een bredere community. De recente uitbreidingen bevatten onder meer add-on componenten en connectoren van Pega-partners zoals DocuSign, wereldwijd toonaangevend in Digitaal Transactie Management (DTM) en eSignature technologie en Box, een toonaangevend content management platform. De inhoud van Pega Exchange wordt nauwlettend in de gaten gehouden om gebruikers de beste ‘blocks’ voor hun eigen applicaties te garanderen, met begeleidende documentatie over compatibiliteit en installatie.

Bètaversies
Binnen Pega Exchange is ook ruimte voor bètaversies van applicaties en componenten waarmee gebruikers kunnen experimenteren en testen (Pega Innovation Labs producten). Zo zijn er bijvoorbeeld nieuwe onderdelen waarmee gebruikers zelf applicaties kunnen bouwen door te tekenen op een tablet of andere apparaten met een touchscreen.

End-to-end
Tools en componenten van Pega Exchange zijn net als alle overige Pega-applicaties ontwikkeld op het Pega 7 Platform. Daardoor kunnen softwareontwikkelaars applicaties snel uitbreiden met nieuwe componenten en hiermee tegemoet komen aan de veranderende klant- en bedrijfsbehoeften. Het Pega 7 platform genereert uiteindelijk end-to-end klantervaringen, die over verschillende bedrijfsafdelingen, communicatiekanalen en klantsegmenten werkzaamheden integreren in de cloud en/of on-premise.

Kijk voor aanbod, downloaden van apps of uploaden van eigen apps naar Pega Exchange op pdn.pega.com/exchange

Partners