23-08-2016

SmartBear stelt Justin Teague aan als President en COO

Deel dit bericht

SmartBear Software heeft Justin Teague aangesteld als de nieuwe President en COO van het bedrijf. Teague heeft meer dan twintig jaar ervaring in de technologiesector en wordt verantwoordelijk voor sales, marketing, product management en strategie.

Justin Teague zal rapporteren aan SmartBear’s CEO Doug McNary. Volgens McNary moet SmartBear met de komst van Teague een groeiontwikkeling doormaken in de dynamische markt van het bedrijf. “Justin’s uitputtende managementervaring en kennis van snelle go-to-market modellen zijn een grote aanwinst voor het SmartBear team om wereldwijd inkomsten te genereren”.

Uitdaging
Teague zelf vindt zijn nieuwe positie een enorme uitdaging, om vooral de wereldwijde marktpositie van Smartbear te verstevigen in de drukke en snel groeiende markt van software quality tools. Teague was voor zijn switch COO van Bullhorn, en daarvoor VP en General Manager bij PTC. Bij beide bedrijven heeft hij veel bijgedragen aan strategische groei en gestegen inkomsten. Hij heeft bedrijfskunde gestudeerd aan Providence College.

Meer informatie: Smartbear

Partners