26-08-2016

Nederlandse AppMachine overgenomen door Endurance

Deel dit bericht

De overname van het Nederlandse techbedrijf AppMachine door de Endurance International Group is voltooid. AppMachine levert bouwstenen waarmee eenvoudig apps zijn te bouwen.

Vorig jaar nam Endurance al veertig procent van de aandelen in AppMachine over. De toevoeging van AppMachine’s mobile development-platform aan Endurance’s oplossingenportfolio, moet het voor bedrijven in het MKB-segment eenvoudiger maken hun online aanwezigheid uit te breiden. AppMachine gaat een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van nieuwe software en het uitbreiden van bestaande software, die worden geïntegreerd in het technologieplatform van Endurance. Het mobile platform van AppMachine zorgt ervoor dat mobiele websites zich gedragen als native app.

Scope
Volgens oprichter Siebrand Dijkstra van AppMachine focuste het in Leeuwarden gevestigde AppMachine zich als startup op het bouwen van native apps. “Door de samenwerking met Endurance hebben we de kans gekregen onze scope verder uit te breiden dan apps en mobile. We zullen blijven groeien als high-tech onderneming en blijven ons focussen op het ontwikkelen van software voor het MKB. Als onderdeel van Endurance kijken we er naar uit om 5,5 miljoen gebruikers toegang te geven tot onze oplossingen.”

Meer informatie: AppMachine

Partners