31-08-2016

Progress neemt ontwikkelteam van OneBit Software over

Deel dit bericht

Een technisch team van 15 man van het in Sofia gevestigde OneBit Software is onderdeel geworden van Progress en gaat de kern vormen van een Center of Excellence voor het DigitalFactory platform.

Volgens Progress is de overname van het team een belangrijke stap in de uitbouw van het deze zomer geïntroduceerde DigitalFactory platform, om klanten te helpen met hun digitale transformatie.

Nieuwbouw
Het team van OneBit Software in Sofia zal het bestaande team consultants voor DigitalFactory versterken. Het team moet de kern worden van een nieuw DigitalFactory Center of Excellence en de mogelijkheden en diensten uitbreiden voor DigitalFactory- en Sitefinity-partners. Met de overname van dit team heeft Progress, na de acquisitie van Telerik in 2014, een stevige aanwezigheid in Bulgarije. Vanwege constante groei en gestage uitbreiding van het personeelsbestand heeft Progress plannen voor de bouw van een nieuw kantoor in Sofia.

Microsoft
OneBit oprichter Radi Atanassov zal bij Progress de rol van Senior Director Professional Services krijgen. Atanassov is een Microsoft Certified Solutions Master, en is gespecialiseerd in SharePoint en ASP.NET applicatie-ontwikkeling. OneBit Software staat bekend om sterke technische kennis van .NET en ASP.NET, webtechnologieën, SharePoint, Office 365, Cloud, PaaS en Microsoft Azure. Deze kennis van Atanassov komt vooral van pas bij integratie en migratie van applicaties naar DigitalFactory en Sitefinity.
De van OneBit afkomstige General Manager Dimiter Kadanoff, met bijna twee decennia ervaring bij onder andere HP, Microsoft en Fujitsu, krijgt Global business development en Sales strategy voor de DigitalFactory Professional Services onder zijn hoede. Beiden zullen rapporteren aan John Harlow, VP Professional Services bij Progress.

Meer informatie: Progress

Company:

Progress

Partners