20-09-2016

OutSystems is partner van Holland FinTech

Deel dit bericht

OutSystems is partner geworden van netwerkorganisatie Holland FinTech. Holland FinTech heeft tot doel financiële instellingen in contact te brengen met techbedrijven, waardoor zij hun digitale transformatie kunnen versnellen. De technologie van OutSystems kan daarbij een sleutelrol spelen.

De financiële wereld is momenteel snel aan het veranderen als gevolg van de opkomst van fintech. Softwarebedrijven en startups maken handige applicaties die mensen en bedrijven kunnen gebruiken om hun bankzaken te regelen en nemen zo werk af van de ‘gevestigde’ financiële instellingen. Deze missen de innovatieslagkracht om met behulp van technologie de brug naar eindgebruikers te slaan en zoeken daarom hun heil veelal buitenshuis. Holland FinTech, de netwerkorganisatie voor Nederlandse ‘fintech’-startups en financiële instellingen, functioneert daarbij als netwerkorganisatie die het hele ecosysteem van kennis, banken en startups met elkaar verbindt.

Verandering
Het Rapid Application Delivery-platform van OutSystems is een interessante technologie voor de leden van Holland Fintech. Het platform stelt IT-afdelingen in staat om snel - tot tien keer sneller dan gebruikelijk - applicaties te ontwikkelen, zonder dat de complexiteit van het applicatielandschap sterk toeneemt.
Volgens Sales Director Mark Slooff van OutSystems Nederland is fintech wereldwijd een van de snelst groeiende verticale markten. “Het wordt steeds duidelijker dat fintech de sector fundamenteel aan het veranderen is en er een nieuwe manier van werken mogelijk is gemaakt. De deelname aan Holland FinTech geeft ons de mogelijkheid om in contact te komen met lokale en internationale spelers uit de financiële wereld, zodat we hen kunnen helpen hun innovatiecapaciteit te verbeteren.”

Meer informatie: OutSystems

Company:

OutSystems

Partners