04-10-2016

Google for Work heet voortaan Google Cloud

Deel dit bericht

Google richt haar blik op een nieuwe horizon met een vernieuwd merk, nieuwe klanten en nieuwe producten. Google Cloud Chief Diane Green heeft tijdens het Google Horizon evenement een aantal veranderingen aangekondigd. Het bedrijf voert deze veranderingen door om een nog breder scala aan geïntegreerde diensten en technologieën aan te bieden aan bedrijven van alle groottes.

Volgens Green is Google Cloud is ontwikkeld op Enterprise-niveau, met geïntegreerde systemen en gewaarborgde service, vanaf een prijsniveau waar de klant zelf voor kiest. Google for Work heet voortaan Google Cloud. Deze naam omvat eigenlijk alles wat Google Cloud doet: van cloud computing tot intelligente apps tot mobiel en voor elk type klant – of dat nu bedrijven van hele grote of kleine omvang zijn, lang bestaand of startups. Google kondigde ook verdere groei aan in nieuwe regio’s, evenals updates op het gebied van Cloud Machine Learning.

Partner
Volgens Vice President Google Cloud Platform Brian Stevens is Google Cloud veel meer dan een product. “Het is ook hoe we samenwerken met onze klanten. Digitale transformatie en verhuizen naar de cloud zijn technische processen. We zien onszelf en opereren als een partner van onze klanten als ze migreren, implementeren en evolueren. Onze aanpak en inzet voor Google Cloud klanten is eigenlijk heel eenvoudig: we zitten samen in hetzelfde schuitje.”

Google Apps wordt G Suite
Werken wordt dankzij machine learning nog eenvoudiger; Google Drive weet welke documenten nodig zijn en zet deze vast klaar. Ook in de Calendar komt een aantal verbeteringen. De naam van Google Apps verandert ook: dit wordt G Suite.

Meer informatie: Google

Company:

Google

Partners