16-10-2016

Sytac IT Consulting benoemt nieuwe Chief Technology Officer

Deel dit bericht

Sytac IT Consulting, aanbieder op het gebied van Java en front-end technologieën voor onder andere de luchtvaart en de bancaire sector, heeft Julian Atkinson aangesteld als Chief Technology Officer (CTO). Julian Atkinson zal bijdragen aan de verdere uitbouw van de technische visie Sytac.
 
Als nieuwe Chief Technology Officer (CTO) is Julian Atkinson (45) nu verantwoordelijk voor de kwaliteit van het werk van de ontwikkelaars bij Sytac. “Mijn aanstelling bij Sytac biedt een geweldige kans om met het talent te werken en met zeer grote klanten binnen de IT consultancy”, stelt Atkinson. “Ik verheug me op de uitdagingen die wachten en zie er naar uit om onze dienstverlening verder te professionaliseren, zowel ten gunste van onze klanten als van onze medewerkers. De nadruk zal liggen op het creëren van een  innovatieve en inspirerende ontwikkelomgeving waarin onze mensen op het beste platform hun ambities kunnen waarmaken. De focus ligt daarbij onder andere op een software engineering culture, het oprichten van developer communities, het organiseren van conferences en meetups enzovoort.”

Julian Atkinson komt van Solution Delivery waar hij IT Consultant was. Daarvoor werkte hij bij Amadeus, Accenture, ING, KLM en Rabobank. Ook was hij was betrokken bij talloze start-ups.  Atkinson heeft Engelse roots maar woont sinds 1998 in Nederland. Atkinson volgt Carlo Sciolla op die de afgelopen 1,5 jaar als CTO bij Sytac werkte en met de start van een eigen bedrijf, gericht op productontwikkeling, een andere droom gaat waarmaken.

Meer informatie: Sytac IT

Tags:

management

Company:

Sytac

Partners